IMG_9269

Varmdag + rolig service..!!

Älskar solen!!

Var precis ute och åt en lunch på torget och sen tog jag en öl och sola lite 🙂 Riktigt härligt väder! DOCK måste jag bara berätta haha.. Han som serverade våran mat var RIKTIGT på med servicen, tog upp en cigg så kom han med tändaren på 2 röda och sträckte fram den under ciggen, hann inte ens tända min cigg själv? Sen när jag tog av mig jackan för att ligga och schteka så tog han jackan och hängde upp den? Han kom från ingen jävla stans och bah “here u go” haha.. var kul att han var så glad och ville göra allt för en, kände mig som en liten prinsessa haha.. LOVES it.. <3 Sedan gick runt stranden och även runt hamnen och kolla runt, var jättemysigt.. Solen var riktigt varm idag, kanske en 22 grader i solen.

IMG_9269

IMG_9271

IMG_0383

IMG_0387

IMG_9227

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *