Shopping, shopping och åter shopping!

Shopping i massor! Gud finns nog inga bra ord för Marbellas shopping möjligheter.. jag får aldrig nog. Har nog shoppat nästan varje dag nu i över en vecka. HELT GALET! vad snygga saker här. Redan hunnit köpa 2 par jackor. Min kille körde en sur min på mig när jag kom hem med 3 fulla påsar idag haha. MEN jag kan inte rå för det. Det är som barn i godisaffärer. Extas! Tog lite bilder på deras HUGE hummrar i affären och även så köpte jag med mig 2 champagne (rosé) gott som satan. Gillar egentligen inte champagne eller vin överhuvudtaget. Men detta gillar jag starkt 😉

Zara loves shopping.. Även fast jag gillar och gå näck sådär 😉 haha.. Gud fick inte med mig mina smycken jag köpte såg jag, nåja.. dom kommer väl användas på ett antal bilder framöver.. så himla glad just nu. Bor i Marbella helt osannolikt. Kan inte förstå det ÄN..  Visste ni att Puerto Banus, var en byggt till en lyxig fristad för kändisar ifrån början? Läste på det igår 😛 haha coolt ju, george clooney har ett hus här osv.. Så kanske träffad på lite kändisar då! Vore ju ballt ^^

Aja nu ska jag vila mig, min foot gör skit ont, inte för att jag har gått mycket (för det har jag) Utan för att den börjar smärta pga dom kalla hårda golven här :/ känner att det värker precis där jag opererade mig. Störande..

bild624

bild630

bild650

bild651

IMG_9175

IMG_0311

IMG_0318

IMG_0320

IMG_0317

IMG_0322

IMG_0323

IMG_0324

IMG_0325

IMG_0307

IMG_0339

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *