Shopping In Puerto!

Var lite i Puerto Banus och handla lite i deras gigantiska shoppingcenter alla heta lyxiga märken finns allt från LV till GUCCI lite som NK fast ännu bättre!! Bästa är att jag kommer bo 50m ifrån det sen!! ;)) precis nedanför lägenheten. Köpte en jacka på Zara Den jag har på mig. Kan ta bättre bild sen! Skit snygg!! Dom har rätt nice affärer här ändå 😛 me like it very much. Var och fixade med mäklaren idag också.

Imorgon blir det kontrakt skrivning, tog lite längre tid än väntat för advokaten såg lite saker som han ansåg var fel i kontraktet så dom håller på och ändrar det så allt blir rätt tills imorrn. Så sista natten på Melia hotell idag sen flytt in! Riktigt taggad inför sommaren här.. kommer ju vaa grymt? Någon som varit här i Marbella / puerto banus på sommarn? 😛
Tog några öl på en bar vid hamnen också.. MYS! med mäklaren haha, skön snubbe =) NU blir det film och mys.. Adios amigos!< 3

 

bild 3(12) bild 2(10) bild 1(12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *