ANGÅENDE ALLA FEJK SIDOR OM MIG.

<3

Hej alla fina vipare och läsare.. Nu är det såhär att det är SÅ himla många människor som FEJKAR konton överallt på mig.. För mig kvittar det varför, och hur många det är. MEN jag vill bara tala om att det absolut enda sättet att få en camshow är enbart om du köper den via min mail alltså kontaktar mig VIA min blogg.

Jag har ingen KIK, eller Whatsapp, eller något sånt. Det jag har är enbart 1 instagram där jag heter Zaraoscar det är en gemensam som jag och min kille har tillasmmans. Jag har det också (privat) så jag accar folk som jag känner är seriösa och “riktiga” personer alla andra tar jag bort, dels för att slippa idioter och dels för att slippa folk som vill smygkolla på vad jag gör. Då kand om gå in på min blogg 😉 haha är lite hård när det kommer till sånt.

Camshow=  > zara@zarazentio.com/zarazentio@gmail.com <

Skype= Får ni via mailen där uppe!!! Endast JAG via bloggen kan ge den inte på något konstigt forum eller så.

Facebook= Zara Rebecka Elisabeth Zentio

Instagram= ZaraOscar

Kik=nej/ har ingen.

Twitter=nej / har ingen.

Snapchat= Köper ni på min blogg. (har ingen jag bara ger ut)

Whatsapp= nej/har ingen

Vad finns det mer för grejer man kan ha? Har iaf endast dessa!! Skype & Snapchat + min facebook och gemensamma instagram. Inget mer! 😀 vill bara TALA Om detta så ingen stackare blir lurad av någon som påstår sig vara mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *