Lägenheterna vi kollat på!

 

Hej! Nu har vi kollat på 4 lägenheter, var av 3 vi ska välja mellan.Alltså först och främst.. Vilka fantastiska lägenheter, har bara lite beslutångest.. den första vi fastna för låg in direkt på stranden, 5m ifrån. Dock så har den minst terass och minst yta att röra sig på. Den har 2 sovrum  2badrum jacuzzi och garage o sånt. MEN den är lite för liten, på nått sätt gillade jag inte planlösningen men riktigt bra läge.
Nr 2 som vi kollade på ligger mitt i stan, har världens havsutsikt ifrån vardagsrum & sovrum har 2 toaletter nyrenoverad och riktigt fräsch. Den har 2 sovrum och skön planlösning. Dock har man endast morgonsol till klockan 13-14 sedan försvinner solen på andra sidan, dock så har den en stor terass för själva (privata området) där det finns en nice pool och massor utav solplatser där man har sol hela dagarna/kvällarna, och även gym och tennis court. modernt kök och allt, jag gillade denna starkt.
 
Nr 3. (penthouse)  Låg på 200 kvm 2 vardagsrum 2 stora terasser helt nyrenoverat och är 2 våningar, den var riktigt bra och nytt överallt, där har man sol hela dagarna och även så ligger den mitt i stan. I området har den 3 stora pooler, och som sagt riktigt nice. Dock ingen havsustikt, eller jo pyttelite såg man havet men inte sådär WOW som i lgn nr 2.
MEN den största prion är ju bra internet, tror dock vi inte kommer kunna få det där eller på strandlägenheten, osäkra! Vi kan omöjligt veta det i förväg.. så himla synd men så är det.!
Har hela kvällen att tänka på saken.. så himla svårt!!!! <3

bild 1(2)

bild 3(3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *