Mys på stan! =)

Gått runt stan, var riktigt mysigt 🙂 hamnen var härlig, fullt med båtar, och riktigt nice shopping! Dock så gick vi runt för att “lära känna” allting här, är så himla ovana så det är helt sjukt.. haha! Men mycket mysigt, det är 16 grader ute, känns som tidigt vår här. Skönt att slipa minus grader + snön. Nu ligger man bara och slappar på hotellet, är rätt trötta efter flytten som tog 17timmar + att vi sov endast 4 timmar innan vi var tvungna att åka till flygplatsen sedan tog det 4h med planet och 45 min med taxin hit, sen var klockan redan 21 på kvällen liksom. Har inte hunnit göra så mycket men det får vi se.

Imorgon kl 10 åker vi på vår första lägenhetsvisning, ska kolla på 3 lägemheter under dagen imorgon. 🙂 men jag uppdaterar bloggen som sagt, ska ta massor utav bilder sen. Måste ju kolla in party krogarna omkring här.. För er som inte visste det så flyttar vi till Marbella i Spanien. 😉 suprise! haha. ;);) kanske ta lite heta snapisar.. hmm va säger ni :D?

bild 2

bild 3(1) bild 3(2) bild 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *