Shoppade dessa läckerheter!

bild 3(14)

bild 2(13)

bild 1(15)

Snyggt, köpte en skitsnygg kavaj och en hel del fina kläder på Gina =) och sedan köpte jag bra medel för håret! Inpackning + olja. Så mitt hår får lite recovery från allt färgande. Saknar det lena mjuka håret, nu känns det som jag bara vill raka av mig det hela tiden så ruffsigt och fluffsigt och tovigt och slitet.. blää! haha hatar det, har hår fetish fan, vill ha det fint och bra! <3  sen blev det en midda gå grappa körde på hummersoppa och sedan pasta i hummersås och räker o lite så, gott.. Killens föräldrar hade liten hejdå fest för oss. (Y) dom verkar nästan mer taggade än vi på vår flytt gud va kul haha..

Sen var jag på vårdcentralen idag, skulle kolla mina öron. Har inte haft hörsel på högra örat på 1 månad. Känns som nått lockar liksom, så när jag håller för det andra örat hör jag verkligen ingenting, men när jag håller för det örat jag inte hör med hör ja skitbra. Så något var det. Dom trodde jag hade vaxpropp, så dom spolade i örat som fan för att få bort den.. Sen hade jag inte ens någon vaxpropp, utan ÖRONINFLAMMATION vilket man ska akta sig för vatten och vara skit försiktig när man duschar. Sen har hon spolat mitt öra med 5 liter vatten, känns ju toppen med människor som inte kan sitt jobb :S ..

Hon bah: Detta ser ju riktigt fint ut du har gjort rent bra med Vaxolen, ja bah: okej va bra! Sen så suger hon och spolar skit mycket kommer INGET ifrån örat hon bah det var en envis rackare. :S ja bah ew haha, sen kom det aldrig nått :S Så hon hämtade läkaren så han fick göra en undersökning.

Så kollade läkaren: Du har ju öroninflammation+ massa vatten bakom trumhinnan detta såg inte alls bra ut .

ja bah grrrrrrrrr… haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *