Mums..

Sådär.. Då har vi uträttat det viktigaste ärenderna. Träffade på min gamla lärare.. Shit vad glad han blev att se mig har inte setts sen jag var 16-17?! Gick i en klass för ungdomar som hade haft det jobbigt i skolan pga olika anledingnar

Sen träffa jag min storasyster också gick nästan in i varandra haha.. Så hon kommer över en sväng idag efter jobbet (Y) sen har vi hunnit med Vårdcentralen, har tydligen en vaxpropp i det örat jag HÖR i. Vilket jag finner är väldigt konstigt?? Hur kan man ha vax propp i örat som man hör med till 100 % och sedan vara döv i det örat man inte hör ett skit på!! Så otroligt irriterande. Frågade henne 10 ggr om det verkligen var så. Aja ska ta den där vaxolen nu i några dagar sen återkomma dit på Onsdag. Får vi se hur bra det går?? haha herregud..

Aja nu har jag iaf gått gjort det mesta, nu ska jag städa och fixa lite här hemma. 🙂 Såhär såg väskorna ut 😀 ville egentligen ha en stor i ljusrosa MEN nee dom var såklart slutsålda. 🙁 typiskt mig.

unnamed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *