Mot VC :D

bild525

 

Hej på er.. Nu är man uppe och ska iväg till vårdcentralen, hör inget på mitt högra öra.. har varit så 1 månad nu 🙂 så dags att kolla upp det kanske 😉 haha! Skulle eg köpa något som heter vaxol, men det har jag helt enkelt glömt, blev sjuk och hade så mycket annat att tänka på. Får se om dom kan göra nått ändå? Hon sa det var väldigt viktigt, men det kan ju lika gärna vara en tops eller nått som fastnat där för jag kommer ihåg när jag vart lite “döv” det var när jag pillade med tops, ibland fastnar dom i örat.. SJUKT irriterande trodde jag fick ut allt. men nej.

Så vi hörs lite senare, glöm inte att kolla dagens och gårdagens julkalander har skit snygga bilder där 😀 hehe..

Pusssssssssssssssss !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *