Latexklänning.. Good or bad?!

Latex klännig.. Inte min grej egentligen, men den såg väl rätt OK ut ändå, lite mer porrig och hot.. >Föredrar lite mindre porriga< även om det ser rätt nice ut, men blir på mind om sådana latex kläder som man har i BDSM och det är verkligen inte min grej.. Är inte in do that för 5öre.. haha! Men som sagt. Vad tycker ni? 😉

(la upp dessa igår, men inlägget togs bort när jag bytte server) var tvungen att byta till en som klarar mer trafik eftersom dom senaste dagarna har jag haft 18.000 besökare vilket är SKITKUL men krävs en liten uppdatering från min sida då 😉 är inte van att ha så mycket folk inne här hela tiden samtidigt. Så då var det fixat!! Super kul verkligen, att min blogg har ökat så markant sen jag börjat blogga ofta lägga upp mycket vip bilder och filmer och snapchat och även bytt blogg design. (den är inte så snyggg än) jag vet. Håller fortfarande på! Tar en sån jävla tid, shit.. verkligen klurigt det där med design och sånt. Så mycket att tänka på och hur man vill ha det.

Ps. Glöm inte att klicka på alla bilder som ni vill se, (dem blir en aning krympta i det bildformatet jag valt att göra om bilderna till) Puss!

vlcsnap-2013-12-08-12h11m26s180

vlcsnap-2013-12-08-12h11m31s19 vlcsnap-2013-12-08-12h12m07s96

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *