Känsloladdat+julkalender!

Hello mina fina följare.. <3 har precis ätit middag.. lite sent jag vet.. men haft mycket att göra, nu när dagarna närmar sig, ska ner på stan imorgon göra lite ärenden samt köpa 2 reseväskor, en stor och en liten, såg några på ica maxi till rätt schyssta priser, i rosa!! tänker nog köra på dom 😀 så ska nog åka dit också och köpa dem, sen ska jag rensa alla mina kläder samt jackor osv och ta med mig hem till min fina lillasyster, och se om hon vill ha, tror inte hon tackar nej 😉 haha. Humöret är rätt så nervöst och stressigt just nu, kommer nog vara det en tid framöver men bloggen ska inte ta skada av det.

Saknar min familj hela tiden, tänker alltid om dom mår bra och vad dom gör, även om man facebookar, osv. Var hemma här om dagen var så himla mysigt min mamma är så underbar, märks att hon kommer sakna mig så det känns verkligen jättejobbigt att åka.. blir ledsen och vill inte lämna henne 🙁 älskar henne så himla mycket. Står min mamma så himla nära, även mina syskon blir tårögd nu när jag skriver detta men det är väldigt känsligt och super jobbigt. Kommer såklart komma hem och hälsa på och massor, men känns ändå skit jobbigt. TUNG! en känsla man upplever när man blir äldre. Står min familj så nära så då blir det mycket känsloladdat. älskar dom så otroligt mycket syskonen och syskonbarn och hela baletten. Har 5 syskon. DEEP LOVE <3<3

Men nu till detta.. Inläggen jag la upp idag FÖRSVANN 🙁 so sorry for that. Men för lite kompensation lägger jag upp 2 riktigt HETA bilder! Klicka på “LIKE” och godkänn! Så ser ni bilderna 😉

f6788e60e1b811e2838b22000ae81190_7

(charlie, var vår fina katt som vi skulle ha men min underbara syster tog över honom) <3

 

Här kommer gårdagens och dagens julkalenderbild. (Om dessa bilder faller dig i smaken KÖP VIP – you will love it!)

[to_like id=”2938″]

bild421

[/to_like]

[to_like id=”2888″]

2013-06-25 19-56-16.835

[/to_like]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *