bild500 - kopia

Lunchbreak!

 

bild471

Hallå alla goingar, sitter och äter nudlar.. haha! Skit goda, sånna där skit starka från thailand. Har lunchbreak sen tillbaka till att jobba igen, mår faktiskt mycket bättre och blir piggare av att äta frukost nu känner jag mig bara lite halv trött, dem senaste veckorna har jag känt mig som en ZOMBIE har verkligen inte kunnat känna någon som helst upp-piggnade känsla alls. *suck* har verkligen varit jobbigt eftersom själklart vill man inte sova bort alla dagar. Särskilt inte när man har viktigare saker framför sig.

Så vad kan vi förväntas oss av dagen.. tänkte köra en lite vild >> snap session igen, får se vad det blir denna gången 😉 Sedan ska jag försöka hinna med att sola, vill ha lite mer D-vitaminer i kroppen, då kan det vara bra att ta sig en skön lur i solariumet.

Här är bilder på en del av mina leksaker, har kanske 20st till av olika sorters. .Kanske ska välja nått av det ikväll! 😉 Kommentera vilka ni gillar (down below) så får vi se vad jag använder denna gången. Om ni har min Snapchat såklart ^^ 😉

 

1fO0L 1fO0n 1fO07

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *