bild469

Bada..

GUD jag är så sjukt frusen, brr.. Sverige decembertid är ingen höjdare direkt eller vad tycker ni? Jag får så sjukt ont i kroppen och blir så jäklans trött när det är så fruktansvärt kallt ute.. Värmen inne är inte heller på topp. Går runt i kläder+morgonrock, för att hålla blodcirkulationen typ. Haha.. Nejdå 😉 men känns typ så. Det värsta som finns är att vakna upp iskallt i rummet, jättegosigt i sängen, men man måste UPP.. det bästa är ju såklart att ligga kvar där och mysa.

Snart ska jag ta mig ett härligt varmt bad! åh gud vad skön det känns bara av att tänka på det. Sen blir det boka flygbiljetter + hotell! (Y)

NU måste jag skynda mig ner i badet. Återkommer strax.. Puss!!

 

Känner lite såhär inför flytten haha

 😀

1451585_440763479379420_1303679488_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *