Såhär ser vår nya framtid ut <3 hehe..

Vilka heta snaps jag tog inatt.. <3 det lär ni väll hålla med mig om? 😉 otroligt kul.. tycker jag snapchat är. haha! Håller på att spelar lite SC2 för tillfället (Y) Jag håller på att bli knäpp, jag hittar inga riktiga HETA affärer alltså på kläder dit vi ska flytta, visst dom har, gucci,  LV osvosv.. men jag letar efter kläder som “nelly,gina” tycker fan Sverige har bästa klädaffärerna för tjejer..  Nåjaa, i värsta fall får jag väl ta en weekend i Stockholm, åka tillbaka till Sverige för shoppingens skull! Blir nog bra oasvsett.. shit vilket nice strandklubb jag hittade dit vart vi ska flytta! 😀 DET BÄSTA ÄR… Vi kommer bo 10min gång avstånd till klubben, (via stranden) sjukt nice. Nu blev jag riktigt taggad dom har massa roliga event som “White party” “Fashion show, med kända modeller” “american BBQ” “yachparty”osv.. taggad! 2 veckor kvar, sen är jag och min älskling i paradise! Får se hur länge vi där, ni kommer få se bilder och följa vår resa! Kommer självklart fortsätta blogga osv..

Såhär ser det ut!! Härligt va.. Kändisar som Paris hilton, Carmen electra(stavning)? Victoria Silverstedt och MASSA heta kändisar älskar nikki beach..!!

Btw vet ni vad en solbädd kostar en hel dag? hela 3tusen+ en flaska champagne (som ingår) herregud, coolt om man skulle träffa nån het kändis där 😀 porrstjärna kanske haha ; ) lär ju bli efterfest hos oss dåå untzz.. aja nuj ska ja inte sitta här och dela mina hyper tankar om min flytt hahaha, fantiserar redan hur det kommer bli.

nikki-beach-miami-04

aaaaaaa indexr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *