Godmorgon!!

vlcsnap-2013-11-27-00h38m42s248

Vaknade precis… Vi la oss kl 03 inatt 😛 så har inte sovit sådär jättemycket, men å andra sidan så la vi oss kl 15:00 igår och sov till 21 på kvällen, så kan ju bero på det.

Ikväll tänkte jag att vi kör riktigt naughty snaps!! 🙂 med min enorma leksak hehe! Det får ni inte missa ikväll mina fina.. kommer bli grymt!! Nu ska vi ta ett härligt bad, äta lite frukost och sedan göra lite nytta haha. För gårdagen gick åt till att spela mestadels, vi är sådana jävla torskar på starcraft.. Så det är inte sant!! Ibland fastnar vi i att spela i 5-7 timmar.. Till att sedan komma på att SHIT VAFAN ÄR KLOCKAN.. haha så sjuka!! men ni som spelar förstår väl hur fort tiden går när man är inne i sitt game mode.
well vi hörs lite senare!! Kommer lite mera seriösa uppdateringar framöver nu när min blogg börjar ta sig. Hoppas ni får en trevlig dag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *