I <3 GIRLS..

Hej babes, nu är jag tillbaka! 🙂 efter mitt segande med min pojkee..

tänkte speak out.. om saker som jag gärna inte hyschar om.. Det där med mina (TJEJSTATUSAR) på facebook.. (söker het brud) laalala.. osv.. det handlar bland annat om att jag ÄLSKAR tjejer. Vet inte varför men jag facineras lika mycket av dem som ni killar gör 😉 jag har dock inte kunnat komma överens med dem så bra igenom alla dessa år.. Vilket kan både vara pga svartsjuka, eller nochalanta tjejer som INTE Diggar min stil/sätt att vara(trotts att jag alltid uppfattas som väldigt gullig och snäll) i andras ögon näe man väl pratar med mig, men när dem ser mig kan det bli liksom  lite kolla snett eller prata bakom ryggen osv..  vilket är lite synd!! Men jag brukar fantisera om tjejer rätt ofta.. faktiskt det är något som funnit där hos mig, men nu har växt..! Tycker det är EXTREMT porrigt att testa busa med tjejer och 3 kanter med och även leka med.. Dock kan jag inte känna en “KÄRLEKSFULL” känsla av tjejer.. Men jag kan verkligen bli kåt av dem..makes me kind of bisexuell i guess. men bara när det kommer till sex…

Det jag ÄLSKAR mest är väl när bruden tänder på mig.. jag blir lite generad samtidigt kåt.. så den känslan blir liksom som när man var oskuld och skulle mysa med en kille, man visste inte hur man skulle bära sig åt.. haha men man gillade det ändå.. även fast man skämdes.. så känner jag..

Så nu ville jag bara få ur MIG DET eftersom så många statusar på facebook (det är inga skämt) det är sanning..

Jag är SJUKT mycket blygare än vad bilderna säger i mig själv som person.. jag kan bli nervös och generad så när jag blir det kan jag prata om saker så det blir helt osammanhängande och den som lyssnar på mig tänker wtf.. typ haha! Det är så jobbigt.. när det blir så skämmigt och jobbigt.. så typiskt mig blir typ (flummig)

Jag önskade jag var längre.. 165 vill jag vara är bara 157 😉 så när folk träffar mig irl får jag alltid kommentarer om hur “liten” jag är.. haha 😉 är väldigt PETITE så ser mig själv som en MINI porris när jag umgås med människor som är porriga haha.. en tänker mig en liten sexig sak om mig själv när jag ser dem tänker jag Super sexiga kvinnor.. typ sen kommer jag dör och är så liten ^^ haha..

OM Ni vill fråga mer eller nått så  kan ni ju adda min MSN scandalzara@live.se :’) (orkar inte med mail) som alla andra kör med skönare med direkt chatt.. så kör på! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *