Nya bilder + strippstång! ;)

Jag och älskling ska köpa strippstång hih! 😀 detta är jag hos en kompis ^^ som har strippstång hemma.. As nice ju!!Har haft en hektisk dag med storstädning osv. 😛 så är ganska trött om man säger så, ville sola idag men var allt för trött för det. Där emot har ja lite nya heta vip bilder igen!! OCH TILL ER SOM BETALAR VIA SMS.. NI måste gå in på MYWALLET på internet och registrera SMS funktionen.. Det är enkelt jag förklarade i ett inlägg nedan om ni fortsätter läsa så hittar ni det 😉

Annars funkar paypal som vanligt !! 🙂 hoppas ni haft en bra dag.. Nu ska jag mysa ner mig med min bästa älskling, snart 1 år tillsammans och vi har spenderat VARJE dag ihop.. blir aldrig trött på dig min fina! <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *