Hello babes! ;D

Hej på er 🙂 Har en lite bättre förklaring här till er som undrade hur ni skulle betala via SMS eftersom ni hade problem med det 🙂

WyWallet

Viktig information om mobila betalningar
Den 31 januari 2013 stänger Telia ner sin gamla tjänst för mobila betalningar (som sms-köp) och ersätter den med WyWallet, en tjänst som Telia startat med operatörerna Telenor, Tele2, 3, Comviq och Halebop. Det innebär att från den 1 februari behöver du ha skaffat WyWallet för att kunna köpa produkter och tjänster via din mobil (t.ex. via sms). Läs gärna mer på vår blogg.

I dagsläget erbjuder fler än 1000 företag mobila betalningar via WyWallet.

Information om sms-köp i kollektivtrafiken
Flera kollektivtrafikbolag runt om i landet, bland annat SL och Västrafik har valt att utveckla egna lösningar för mobila betalningar. För mer information kontakta ditt lokala kollektivtrafikbolag. Skånetrafiken har valt att ansluta sig till WyWallet. Kunder som åker med Skånetrafiken kan betala sina biljetter med WyWallet. Resenärer till SL kan nu registrera sig för deras tjänst på SL.se. För mer information läs här. För resenärer till Västtrafik så kan du registrera dig här.

Med WyWallet i din mobil kan du:

  • Betala din sms-köp med mobilfaktura,kontokort,separat faktura eller via WyWallet konto
  • Handla enkelt och säkert på nätet
  • Göra sms-köp med företagsmobilen och betala privat
  • Överföra pengar till andra WyWallet-kunder direkt i appen
  • Lanseras snart: Handla enkelt och säkert i butiker och på restauranger.
  • Ladda på svenska kontantkort direkt i appen

Pris: 0 kr

För dig med privatabonnemang räcker det med att SMS:a “WW” till 71798, för att kunna fortsätta betala dina SMS-köp på din mobilfaktura. Du kan också ladda ner WyWallet-appen till din telefon (iPhone eller Android) eller så går du in och registrera dig på wywallet.se.

http://www.telia.se/privat/katalog/VisaProdukt.do?productRef=/privat/mobilt/tillval/tjanster/wywallet.product  

Där står allt 🙂 så bara att göra som det står längst ner så funkar det att betala vip via sms =)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *