Ang era frågor..

Svar på en hel del frågor.. Har fått MASSOR utav mail där det står att det inte funkar.. Jo det är såhär att vissa operatörer har sagt upp tjänsten där man kan ta betalt via SMS därför får man göra det manuellt. När man får ett svar i mob när inte det går att smsa.. Då står det info där. TEX skicka JA om du vill fortsätta kunna betala via sms. Eller liknande.. SÅ får ni välja det själva. Och skicka Svar JA om ni vill kunna köpa vip tex ifrån min blogg..!

 

Så det är inget fel på min sms betalning det är alla olika operatörer som sagt ifrån sig den tjänsten. Men ni kan självklart fortsätta igenom att svara på det smset ni får när det inte funkar 🙂 och göra om det så funkar det igen.

 

🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *