Mys!!

solat och varit en runda på stan med babe nu blir det lite jobb och sen mys.. haft en skön helg! var och hälsa på hans mamma som ligger på sjukhuset för att hon brytit foten typ 🙁 as synd.. men nu blir det godis och film! Hoppas ni haft en bra helg. ^^

mhhm frukost<3<3

Såhär ser dem ut i bikini i profil, visar vart ärret sitter under armhålan som ni ser pyttelite syns knappt. Han som gjorde mina bröst heter Peter Cosmo http://www.citadellkliniken.com/var-pephrsonal.p Där ser ni honom på bild! Klinikchef och överläkare i kirurgi!

Fick frågor vem som gjorde och vart jag gjorde det så bara gå in och kolla där så kan du hitta allt du söker =) och inplantatet jag har är perthese finns videos och massa annat om allting hur dem gör och hur allt går till. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *