Hello babes!<3

Hej babes!! förlåt för den HEMSKA uppdateringen.. Får ångest när jag inte håller den uppdaterad.. Men har mått piss. blev matförgiftad i fredags kräktes hela natten och mådde piss dåligt.. Sedan har jag haft så sjukt ont i ryggen och i dem nygjorde tuttarna!! =( men nu är jag igång.. har inge alls ont i brösten längre dem är mjuka och stora =) love theeem.. men för att jag varit så dåligt ska jag vara SKIT på hela tiden i bloggen framöver!! haha.. annars bestraffar jag mig själv igenom att lägga upp en ÖNSKAD bild av er!! Ni får välja ni får maila till zara@zarazentio.com där jag väljer en önskad bild som bestraffning för att jag varit elak, good deal? =) hehe..  LÄGGER UPP HETA NYA BILDER IKVÄLL IAAF (A) missa inte det.. här bjudar ja på några svankiga goingar 😉 <3 och för er med vip får ni ÄNNU FLERA heta hihi såklart! Dem syns bara för vipmedlemmar om ni undrar vart dem är =)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *