back from op..

Bilder ifrån citadellkliniken! Hej på er.. har inte kunnat blogga dem här dagarna känner mig lite bättre idag. Har varit hög eller så har jag haft ont.. haha båda dera är väldigt dåliga tillfällen att blogga om det ska bli nått bra av det haha! Har värsta bomberna just nu dem är svullna och nya därför ser dem helt gigantiska ut.. in real life alltså.. bilder får ni inte se riktigt än 😉 eller jo vänta tog en vip bild på dem för er som är vip 🙂 lägger uppp den i vipalbum 😉

men som sagt dem ska läkas formen kommer komma vart efter varje månad..väldigt sköna implantat perthese heter dem =) min pojkvän gillar att de på dem iaf^^^

fått många mail angående brösten så tänkte svara lite nu!! Jag satte i 425cc ultra high profil och satte stygnen i armhålan och inplantatet bakom muskeln. Jag skulle sätta i 445cc men ångrade mig i sista stund och det tyckte doktorn var väldigt bra och han vart glad haha ^^ Väldigt nöjd och kommer nog INTE operera mig för än om 15 år hah.. ni som ska göra tuttar.. som inte gjort det!! fucking pain!! men det är det värt fan.. är väldigt mån om morfinpillerna. dem behövs.. känns som man har något väldigt tungt som sitter på bröstkorgen alltså ett stort tryck så man kan inte andas fullt normalt.. då gör det ont.

operationen tog 45 min och uppvakningen 30 min! Så vaknade sjukt fort !!

kliniken i sig var 10/10 väldigt stilrent och snyggt!! personalen var underbar jag kunde inte sov aalls på natten så jag ringde på knappen typ varje timme fick sömnmedel och massa saker som ja skulle somna på men somnade inte, var helt omöjligt men kom in en tant som var så sjukt trevlig satt och prata med mig om allt möjligt ^^ jobbiga var väl att gå på toaletten i början, kände mig jätte yr i bollen.. sen gjorde det jätteont precis när jag vaknade upp ur narkosen.

men måste sova nu, känner att det smärtar igen.. fy 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *