ångest typ..

Hej babes!! idag tog jag MASSOR av nya vip bilder med iphonen.. men såklart glömde jag den hemma hos mina föräldrar -.- så typiskt!! får fixa dem tills imorgon.. Har precis börjat plugga igen!! Härligt och komma igång med det nu ^^ ska också börja träna med babe imorgon.. sen sola =) <3 as nice..

gått ner 7kg på 2 månader..

väger 45 kg nu.. och mina muskler typ överallt är borta är verkligen skit liten :S gillar det inte.. trodde jag skulle bli glad av att få pinsmal midja men nej det är jag icke =) så ska äta upp mig till 50kg igen och börja träna samtidigt så blir en hård vecka framöver, eftersom jag inte får anstränga mina muskler när jag gjort brösten så måste ja köra igång riktigt hårt nu.. inte för hårt men så det känns rejält iallafall! Fick på mig min systers jeans idag och hon är riktigt smal dom satt skitbra på mig, dom satt inte åt så det vart trångt utan helt perfekt.. och det var storlek 25 på dem jeansen.. så känns lite odd. Orkar inte vara såhär smal nu att man aldrig blir nöjd, när jag hade den perfekta välformade rumpan och var 7kg tyngre än vad jag är nu, så kände jag mig tjock för att jag gillade inte hur låren var.. ville ha jeans och smala lår och midjan platt.. men istället när jag började äta “nyttigt” men ändå banta samtidigt så blev det inte alls lika bra som jag hade förväntat mig.

Min rumpa krympte och mina lår och min mage och även överkroppen runt revbenen armar och hals.. ser inte alls lika bra ut som jag föreställde mig att s eut, nådde mitt mål på 45kg men fyfan .. nej tack ska tillbaka till min sexiga kvinnliga kropp som jag hade innan. det var det som var meningen också med att jag ville ha störrebröst eftersom jag hade en sådan kvinnlig välformnad kropp så ville jag såklart ha ett par tuttar som matcha min kropp.. Nu är jag petite.. I början var det skit svårt astt gå ner i vikt men sedan rasar bara kilorna,, först ville jag gå ner till 47kg det var egentligen det jag ville väga men det gick tyvärr utför..

Mina nya mål är att träna hårt varje dag framöver tills den 15:de sen måste jag vila ur smärtan som jag kommer få, men sedan ska jag börja träna lite “lätt” och fortsätta..

tänk att man kan villja något så mycket sen när man väl är där vill man bara göra allt för att få tillbaka det man hade.. !! Usch as jobbigt känsla.. Eftersom jag inte vet hur jag fick den välformade rumpan så har jag svårt att veta hur jag ska göra för att få tillbaka den.. Hade aldrig tränat min rumpa EVER innan, men sen försvann alla muskler i den såfort jag gick ner i vikt.. 🙁 men har en fin form fortfarande svank tight och stor (emot min kropp) Men .. inte alls lika WOW som jag hade innan.. så sitter här och ältar och är typ ilsken på mig själv hur jag kunde det låta gå så långt.. hmm! well bara att börja från botten och jobba mig uppåt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *