Hej alla festprissar! och ni andra lata as som jag haha ^^

hejhej.. ligger i sängen lite seg och trött., med snus i käften..håller på att sluta röka är inne på dag 4.. Snusar under tiden, vilket går väldigt bra!! inte direkt något jag gillar njuter av direkt men det är skönt att få ett slut på alla eländig rökning.. Får inte röka 2v innan operation och även inte 2v efteråt. Så vill helst lägga av helt när jag ändå håller på. Så ersätter ciggen med snus ist! Så kan jag bara sluta snusa sen när jag avvänjt min rökning. 😀 nu är det bara 1 vecka och 4 dagar kvar tills min bröst operation.. Är så sjukt taggad så det inte är sant.. kommer bli så sjukt nice!! har också gått ner i vikt

1.57 cm lång

45-46 kg

425cc

alltså kommer få en kupa på D-F hoppas det finns några snygga underkläder i den sizen, men ska nog hitta nått =) är så väldigt glad inför detta. Inte alls nervös eller så. Har väntat på den här dagen sedan jag var 13 då jag alltid velat haft silikonbröst eftersom jag alltid haft en väldigt liten byst.. Många är väldigt negativa till min förstoring. Väldigt många säger åt mig att inte göra den men då jag känner och har verkligen tänkt igenom detta i x antal år nu så känns det helt rätt!  Man ska alltid göra som man själv känner är rätt för sig själv aldrig låta sig ändra sin syn,åsikt,värdering utifrån någon annans syns på en.

Bild på mig och baby!! Ser lite flummigt ut men saksamma <3 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *